WHERE TRADITION MEETS TECHNOLOGY

Onze unieke aanpak met 3D-ontwerp en 3D-printing

Duurzame juwelen - Antwerpse juwelenontwerpers - gouden juweeltjes

Dat we geen klassieke juweelontwerpers zijn bewijzen we met onze eigenzinnige designs, maar ook door een werkwijze met 3D-tekensoftware en 3D-printing. Naast de ambachtelijke technieken van de goudsmeedkunst maken we gebruik van deze hedendaagse technologie om onze ontwerpen te verfijnen én jou een beter beeld te geven van hoe je juweel er zal uitzien. 

Via de 3D-tekensoftware schetsen we een gedetailleerd beeld van jouw ring, armband, ketting of oorbellen. Voor bijzondere ontwerpen kunnen we ook een plastic sample 3D-printen. Zo heb jij een tastbaar voorbeeld van jouw gouden juweel en kun je heel gericht aanvoelen of het bij je verwachtingen aanleunt. Dit maakt het proces persoonlijker, transparanter en zorgt voor een extra fijne ervaring wanneer je kiest voor maatwerk.

Ervaren juwelenontwerpers Antwerpen

Hoe gaan we te werk?

TECHNOLOGY

Voor de creatie van jouw uiteindelijke juweel printen we het 3D-ontwerp in was en gieten we het volgens de eeuwenoude verloren-wasmethode in goud of platina.

PRESICION

Daarna werken we het juweel met de hand verder af in ons atelier in Antwerpen. Een buitengewone mix van ambachtelijke traditie en moderne technologie waarmee wij ons onderscheiden van klassieke juweelontwerpers.

Het voordeel van onze unieke 3D-aanpak?

ICONICALLY DIFFERENT

Collectie Alliance

Denk maar aan de uitzonderlijke klauwzetting uit onze Alliance-collectie, een hedendaagse twist op de solitaire verlovingsring die we dankzij 3D-ontwerp konden waarmaken. Ontwerpen die met de klassieke goudsmidmethodes onhaalbaar, te arbeidsintensief of te duur zouden zijn kunnen we met onze technologie wél realiseren. Say hello to de typische geometrische look van de KUBINI-juwelen!