UNIQUE RINGS FOR UNIQUE PEOPLE

Moderne verlovingsring in een KUBINI stijl

In de KUBINI verlovingscollectie vind je unieke en moderne verlovingsringen, geïnspireerd door de edelsteen in al zijn kleuren, vormen en facetten. Zoals steeds kijken we verder dan de klassieke diamanten ring en gaan we op zoek naar een spanning tussen vorm en functionaliteit. Dit leidt vaak tot unieke en moderne ontwerpen: van zwevende diamanten in een strakke geometrische zetting, gefacetteerde omrandingen die spelen met het licht, tot fijne en elgante ringen met een vleugje Art Deco.

In de collectie vind je zowel luxueuze eyecatchers met één centrale edelsteen als ontwerpen waarbij je meerdere edelstenen kunt combineren. Ga je voor diamant, dan werken we het liefst met duurzame lab grown diamanten, maar we adviseren je ook graag bij het kiezen van gekleurde edelstenen, steeds van een hoge kwaliteit en in de prachtigste kleuren.

Maar bovenal kan je jouw KUBINI verlovingsring volledig zelf samenstellen en personaliseren. We gaan samen met jou aan de slag om een unieke en moderne verlovingsring te ontwerpen waarop jouw partner vol overtuiging “ja” zegt.

Gouden verlovingsringen bij Kubini
Gouden verlovingsring op maat
Verlovingsringen in goud met diamant

Ontdek onze moderne verlovingsring collecties

Laat je inspireren door onze collecties en stel zelf jouw verlovingsring samen. Elk ontwerp uit de KUBINI collectie kan jij volledig naar jouw hand zetten. We nemen uitgebreid de tijd om een ontwerp, de perfecte edelsteen en persoonlijke details uit te kiezen.

Contour

Ga voor de ultieme verlovingsring met één centrale diamant of gekleurde edelsteen als eyecatcher.

Een diamant of edelsteen krijgt pas zijn schittering dankzij zijn perfect geslepen facetten. In de Contour familie laten we de centrale edelsteen extra schitteren door de opengewerkte zetting. De gefacetteerde zetting rond de steen verwijst naar de vorm van het briljant slijpsel. Zo zorgt het contrast tussen de solide omranding en het verfijnde lijnenspel voor een onverwacht elegant resultaat.

Contour verlovingsring met ovale teal groene saffier
Contour verlovingsring met briljant geslepen diamant
KUBINI - gepersonaliseerde juwelen - herinneringsjuwelen geboortestenen
Better Together ring met ovale saffier en baguette morganiet

Better Together

De Better Together ringen symboliseren de kracht en liefde van de mensen om je heen. We combineren verschillende edelsteenvormen in één ring, in een door Art Deco geïnspireerde stijl. Het resultaat is speels en kleurrijk, maar bovenal stijlvol en elegant.

Kies jouw favoriete gekleurde edelstenen uit, combineer de geboortestenen van je kinderen of ga voor tijdloze diamanten om jullie liefde te bezegelen. Je maakt je ring extra persoonlijk door initialen toe te voegen aan de onderkant van elke steen.

Embrace

Uniek aan de Embrace familie is de spanning tussen de ronde en vierkante vorm, een terugkerende inspiratie in de KUBINI collecties. De princess geslepen edelsteen wordt slechts op vier hoekpunten in een ronde zetting gedragen. De zo onstane ruimte tussen de edelsteen en zetting geeft de ring een bijzonder open gevoel. Een modern en verrassend ontwerp dat je helemaal kan personaliseren met jouw keuze van edelstenen.

Alliance

De Alliance ringen zijn een hedendaagse, uitdagende twist op de klassieke solitaire verlovingsring en springen meteen in het oog. Opvallend is het strakke geometrische ontwerp met een zogenoemde ‘klauwzetting’ waarin de ronde diamantjes lijken te zweven. Alliance straalt precies uit waar wij voor staan: luxueus goud verweven met hedendaagse ontwerptechnieken.

Diamonds in a box

Verliefd op diamanten? De strakke, architecturale zetting van Diamonds In A Box doet ze nog meer schitteren. We personaliseren de ring op basis van wat jij mooi vindt: één, twee of meerdere blokjes. Pronken maar!

Verlovingsring in goud met diamant
Verlovingsring in witgoud met diamant

Tweevoud

De Tweevoud-ringen zorgen voor een speelse twist in een elegant, tijdloos ontwerp. De ringen zijn steeds aan één kant afgerond, wat voor een subtiele dynamiek zorgt. Werk jouw Tweevoud-ring af in je favoriete materiaal (geelgoud, roségoud, witgoud of platina) en voeg diamanten toe op basis van je persoonlijke stijl.

Stel je eigen juweel samen

Persoonlijke begeleiding

Droom jij ervan om jouw eigen juweel te ontwerpen? Laat je inspireren door onze collecties en stel zelf jouw moderne verlovingsring, armband of unieke oorbellen samen. Elk ontwerp uit de KUBINI collectie kan jij volledig naar jouw hand zetten. We nemen uitgebreid de tijd om een ontwerp, de perfecte edelsteen en persoonlijke details uit te kiezen. Want een juweel op maat verdient toewijding, creativiteit en kwaliteit. Nadien wordt jouw juweel met de hand gemaakt in ons atelier.

Juwelen op maat - gouden juwelen