Kubini - Antwerpse Juweelontwerpers - gouden trouwringen
Kubini - Antwerpse Juweelontwerpers - gouden trouwringen
Kubini - Antwerpse Juweelontwerpers - gouden trouwringen
LET LOVE SHINE

Gepersonaliseerde trouwringen

Van minimalistisch tot compleet out of the box. Elk paar trouwringen van KUBINI is maatwerk en vertrekt vanuit jullie persoonlijke liefdessymboliek. Onze ontwerpen zijn verfijnd en subtiel, maar dragen een diepere boodschap die het design versterkt. 

Zo zijn er minimalistische trouwringen waarbij de vorm bepaald wordt door jullie trouwdatum. Of gouden ringen die – net zoals jullie relatie – een perfect passend geheel vormen. Elk ontwerp, met of zonder diamanten, draagt een uniek verhaal uit zonder daarbij in te boeten op de tijdloze eenvoud die KUBINI typeert.

IT’S YOUR UNIQUE CHOICE

Jullie trouwringen personaliseren

Kubini trouwring Save_the_date witgoud koppel

Ontdek onze trouwringen

1,215.003,305.00 incl. btw
1,050.002,145.00 incl. btw
895.002,075.00 incl. btw
965.001,605.00 incl. btw
1,225.001,760.00 incl. btw
1,730.002,415.00 incl. btw
995.001,390.00 incl. btw
1,035.001,390.00 incl. btw
945.001,330.00 incl. btw

Gepersonaliseerde trouwringen: het proces

We zeggen wel eens dat trouwringen kiezen net zoiets is als een lief vinden. Je werkt naar jouw droomontwerp toe vanaf de eerste afspraak tot het moment waarop je de ringen aan elkaars hand schuift. Voor ons is elk koppel een uniek designproject dat toewijding, creativiteit en kwaliteit verdient en daarvoor nemen we uitgebreid de tijd tijdens een reeks ontmoetingen. 

Gepersonaliseerde trouwringen - Trouwringen Antwerpen
Eerste afspraak

Tijdens onze eerste afspraak zullen jullie vooral veel kijken en passen. In het echt geeft een juweel namelijk nog een andere indruk dan op foto en het komt pas écht tot leven rond de vinger van de (toekomstige) drager. Tijdens deze first date luisteren wij naar jullie verhaal en wensen, en samen ontdekken we wat jullie mooi vinden. 

Ontwerp

Daarna gaan wij aan de slag met de ontwerpen die jullie gekozen hebben, werken ze uit met de gewenste personalisatie of maken een nieuw, persoonlijk ontwerp op basis van jullie dromen. We bezorgen jullie dankzij onze digitale werkwijze een hele duidelijke visualisatie in 3D van hoe de ringen er zullen uitzien. In deze fase kunnen we ook een exacte prijs bepalen.

Tweede afspraak

We komen opnieuw met jullie samen voor een gesprek waarin we de uitgewerkte ontwerpen overlopen en kijken waar er nog aanpassingen nodig zijn. We bepalen details zoals gravering, afwerking en materiaalkeuze. Dit gebeurt niet snel-snel, maar met zorg en respect. Ons werk is pas klaar als het ontwerp jullie instant vlinders in de buik geeft!

Ringen maken

Helemaal verliefd? Dan gaan wij de ringen maken. Jullie trouwringen worden eerst 3D-geprint in was, waarna we de eeuwenoude verloren-wastechniek gebruiken om ze in goud of platina te gieten. Daarna worden de ringen met de hand afgewerkt in ons atelier in Antwerpen. 

Afhalen

Le moment suprême. Enkele weken voor jullie grote dag halen jullie de trouwringen af in ons atelier in Antwerpen en schuiven ze binnenkort aan elkaars hand.

Nazorg

Onze service stopt niet wanneer jullie de trouwringen hebben afgehaald. We begeleiden jullie graag verder met een uitgebreide care guide, zodat jullie liefdesjuwelen voor eeuwig blijven blinken.

Checklist trouwringen_2

Op zoek naar kwalitatieve trouwringen
die echt bij jou passen?

Waar hou je rekening mee bij het kiezen van een trouwring?

Je wilt graag de perfecte trouwringen die bij jullie persoonlijkheden passen én een verhaal vertellen? 

Download hieronder onze handige checklist voor het kiezen van trouwringen.

FAQ

Veelgestelde vragen over trouwringen

Ja, een gravering voorzien in jullie trouwringen is zeker mogelijk. We integreren de gravering in de 3D-print waardoor je een extra verfijnde, strakke afwerking bekomt. Traditioneel worden jullie voornamen en trouwdatum in de ringen gegraveerd, maar voel je vrij om out of the box te denken. Een passende quote, de titel van jullie lievelingsliedje, de plek waar jullie elkaar ontmoetten … Alles is mogelijk!

Het verschil tussen 14 en 18 karaat goud ligt in het percentage zuiver goud dat erin wordt verwerkt. 18 karaat bevat 18/24 delen goud en is daardoor – als je voor geelgoud kiest – geler en warmer van kleur. Roségoud bijvoorbeeld komt het beste tot zijn recht in 18 karaat goud. 14 karaat goud bevat minder zuiver goud en is dus meestal iets goedkoper, maar extra slijtvast en met een eigen kwalitatieve look.

Vanaf de start van de productie – dus nadat we samen het ontwerp hebben bekeken en goedgekeurd, of nadat je bestelt hebt in de webshop – reken je 3 weken (zonder stenen) tot 5 weken (met stenen).

Timing is key. Zeker bij trouwringen. Voor een juweel uit de collectie reken je drie maanden op voorhand, voor een nieuw ontwerp vier à vijf maanden.

Proficiat! Snuister gerust eens op voorhand door onze collectie trouwringen. Daarna maak je een afspraak in ons atelier om een paar ontwerpen te passen en bespreken we waar jullie van dromen. Doe dit minstens drie maanden op voorhand voor juwelen uit onze collectie en vier à vijf maanden op voorhand voor een volledig op maat gemaakt ontwerp.

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan tram 10 vanaf Antwerpen centrum richting Wijnegem en stap af aan halte ‘Cogelsplein’. Met de wagen op weg? Dan kun je parkeren op het Rode Kruisplein om de hoek. 

Je kunt langskomen in ons atelier in Antwerpen, maar enkel op afspraak. Een afspraak plannen kan elke vrijdag of zaterdag van 10 tot 18 uur. Past dit niet? Contacteer ons gerust met jouw mogelijkheden, dan vinden we vast wel een ander geschikt moment.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

KUBINI - gepersonaliseerde trouwringen Antwerpen
KUBINI - gepersonaliseerde trouwringen laten maken in Antwerpen
KUBINI - gepersonaliseerde trouwring laten maken in Antwerpen

Download onze handige checklist en ontdek hoe je kiest voor trouwringen die echt bij jullie persoonlijkheden passen én een verhaal vertellen.

Ontdek onze PrivacyPolicy