THE WAY TO YOUR HEART

Gouden verlovingsringen

Een verlovingsring is niet zomaar een juweel. Je schenkt een mooie gouden ring met een diamant of gekleurde edelsteen en geeft ook meteen je onvoorwaardelijke liefde mee cadeau. Mooi, toch? Natuurlijk betekent dat ook dat je all the way wilt gaan bij het uitkiezen van een unieke verlovingsring voor je geliefde. Je zoekt iets dat niet alleen jouw liefde symboliseert, maar ook past bij de persoonlijke stijl en juwelencollectie van je toekomstige verloofde.

Gouden verlovingsringen bij Kubini
Gouden verlovingsringen op maat
Verlovingsringen in rosegoud

Ontdek onze verlovingsringen

1,045.001,070.00 incl. btw
1,005.001,035.00 incl. btw
1,265.001,295.00 incl. btw
2,305.002,415.00 incl. btw
1,795.001,855.00 incl. btw
2,215.002,290.00 incl. btw
1,610.001,660.00 incl. btw
1,890.001,965.00 incl. btw
UNIQUE RINGS FOR UNIQUE PEOPLE

Moderne verlovingsringen in een KUBINI stijl

Voor de KUBINI verlovingscollectie lieten we ons inspireren door de edelsteen in al zijn kleuren, vormen en facetten. Zoals steeds kijken we verder dan de klassieke diamanten ring en gaan we op zoek naar een spanning tussen vorm en functionaliteit. Dit leidt vaak tot vernieuwende ontwerpen: van zwevende diamanten in een strakke geometrische zetting, gefacetteerde omrandingen die spelen met het licht tot verfijnde ringen met een vleugje Art Deco.

Je vindt in de collectie zowel eyecatchers met één centrale edelsteen als ontwerpen waarbij je meerdere edelstenen kan combineren. Ga je voor diamant, dan werken we het liefst met duurzame lab grown diamanten, maar we adviseren je ook graag bij het kiezen van gekleurde edelstenen, steeds van een hoge kwaliteit en in de prachtigste kleuren.

Maar bovenal kan je jouw KUBINI verlovingsring volledig zelf samenstellen en personaliseren. We gaan samen met jou aan de slag om een verlovingsring te ontwerpen waarop jouw partner vol overtuiging “ja” zegt.

IT’S YOUR UNIQUE CHOICE

Gouden verlovingsring: het proces

Contour

Ga voor de ultieme verlovingsring met één centrale diamant of gekleurde edelsteen als eyecatcher.

Een diamant of edelsteen krijgt pas zijn schittering dankzij zijn perfect geslepen facetten. In de Contour familie laten we de centrale edelsteen extra schitteren door de opengewerkte zetting. De gefacetteerde zetting rond de steen verwijst naar de vorm van het briljant slijpsel. Zo zorgt het contrast tussen de solide omranding en het verfijnde lijnenspel voor een onverwacht elegant resultaat.

Contour verlovingsring met ovale teal groene saffier
Contour verlovingsring met briljant geslepen diamant
KUBINI - gepersonaliseerde juwelen - herinneringsjuwelen geboortestenen
Better Together ring met ovale saffier en baguette morganiet

Better Together

De Better Together ringen symboliseren de kracht en liefde van de mensen om je heen. We combineren verschillende edelsteenvormen in één ring, in een door Art Deco geïnspireerde stijl. Het resultaat is speels en kleurrijk, maar bovenal stijlvol en elegant.

Kies jouw favoriete gekleurde edelstenen uit, combineer de geboortestenen van je kinderen of ga voor tijdloze diamanten om jullie liefde te bezegelen. Je maakt je ring extra persoonlijk door initialen toe te voegen aan de onderkant van elke steen.

Embrace

Uniek aan de Embrace familie is de spanning tussen de ronde en vierkante vorm, een terugkerende inspiratie in de KUBINI collecties. De princess geslepen edelsteen wordt slechts op vier hoekpunten in een ronde zetting gedragen. De zo onstane ruimte tussen de edelsteen en zetting geeft de ring een bijzonder open gevoel. Een modern en verrassend ontwerp dat je helemaal kan personaliseren met jouw keuze van edelstenen.

Embrace stapelringen met princess en briljant diamant

Alliance

De Alliance ringen zijn een hedendaagse, uitdagende twist op de klassieke solitaire verlovingsring en springen meteen in het oog. Opvallend is het strakke geometrische ontwerp met een zogenoemde ‘klauwzetting’ waarin de ronde diamantjes lijken te zweven. Alliance straalt precies uit waar wij voor staan: luxueus goud verweven met hedendaagse ontwerptechnieken.

GOED OM TE WETEN

Zo kies je een verlovingsring uit

Je bent er alvast zeker van dat je jouw partner ten huwelijk wil vragen. Maar hoe kies je een verlovingsring voor een man of een vrouw uit? Dat is voor jou misschien wel een sprong in het diepe. Geen zorgen, want we begeleiden jou graag in het volledige proces. Van de materiaalkeuze en ringmaat tot aan welke hand je de verlovingsring moet schuiven. 

HOE WEET IK WELKE STIJL IK MOET KIEZEN?

Neem eens – stiekem – een kijkje in de garderobe en het juwelenkistje van je toekomstige verloofde. Spot je daar vooral zilverkleurige items? Of eerder goud? Dit wijst jou meteen de juiste richting uit qua materiaalkeuze. Uiteraard helpen wij je graag verder met het uitzoeken van de juiste stijl. 

HOE KAN IK ACHTER DE JUISTE RINGMAAT KOMEN?

Het liefst neem je een ring van je partner mee, zodat we daaruit de maat heel correct kunnen afleiden. Let op: dit moet wel een ring zijn die aan de ringvinger gedragen wordt! 

HOELANG OP VOORHAND MOET IK EEN VERLOVINGSRING BESTELLEN?

Timing is key. Zeker bij verlovingsringen. Denk alvast na over wanneer je de grote vraag wil stellen. Voor een juweel uit de collectie reken je twee à drie maanden op voorhand, voor een nieuw ontwerp vier à vijf maanden.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN VERLOVINGSRING?

De prijzen van onze verlovingsringen met diamanten starten vanaf 960 euro. Hoeveel je verlovingsring uiteindelijk kost, hangt af van het ontwerp, de personalisatie en de diamant die je kiest. 

Verlovingsringen op maat - Gouden verlovingsringen Antwerpen
Verlovingsringen in Geelgoud
Verlovingsring laten maken Antwerpen - Verlovingsring met diamant
FAQ

Veelgestelde vragen over verlovingsringen

Lab grown diamanten zijn echte diamanten, enkel hun oorsprong is verschillend. Ze groeien namelijk in een laboratorium in plaats van dat ze gemijnd worden in de natuur. Een lab grown diamant is ethischer, ecologischer, maar voor de rest identiek aan een natuurlijke diamant. Lees meer over lab grown diamanten.

Het verschil tussen 14 en 18 karaat goud ligt in het percentage zuiver goud dat erin wordt verwerkt. 18 karaat bevat 18/24 delen goud en is daardoor – als je voor geelgoud kiest – geler en warmer van kleur. Roségoud bijvoorbeeld komt het beste tot zijn recht in 18 karaat goud. 14 karaat goud bevat minder zuiver goud en is dus meestal iets goedkoper, maar extra slijtvast en met een eigen kwalitatieve look.

Goede vraag! Een verlovingsring wordt traditioneel aan de linker ringvinger gedragen, want die ligt in directe verbinding met het hart. Romantisch, hé? Bij de trouw verschuift de verlovingsring dan normaal naar de rechterhand. Maar soms kan het zijn dat je ringmaat links en rechts verschilt, dus dan is het niet zo handig om te switchen. Sommigen dragen daarom de verlovingsring al van in het begin rechts of dragen vanaf de trouw zowel de trouw- als verlovingsring links. De boodschap hier is dus: niets moet, alles mag!

Geen zorgen. Maak samen met je verloofde een afspraak in ons atelier zodat we de verlovingsring kunnen aanpassen naar de juiste maat.

Vanaf de start van de productie – dus nadat we samen het ontwerp hebben bekeken en goedgekeurd, of nadat je bestelt hebt in de webshop – reken je 3 weken (zonder stenen) tot 5 weken (met stenen).

Je kunt langskomen in ons atelier in Antwerpen, maar enkel op afspraak. Een afspraak plannen kan elke vrijdag of zaterdag van 10 tot 18 uur. Past dit niet? Contacteer ons gerust met jouw mogelijkheden, dan vinden we vast wel een ander geschikt moment.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?