GET INSPIRED BY OUR CUSTOMERS #KubiniLove

Maatwerk

Elk gouden juweel van KUBINI is maatwerk. Het is onze missie om persoonlijke juwelen te ontwerpen en maken die jouw verhaal vertellen. Juwelen waarbij jij je helemaal jezelf voelt en die je een levenlang kan dragen. Daarom zijn al onze juwelen volledig te personaliseren. Tijdens een gesprek online of in onze showroom nemen we uitgebreid de tijd om alle details, zoals het ontwerp, een diamant of gekleurde edelsteen, goudkleur en afwerking uit te kiezen.

Benieuwd naar wat er zoal mogelijk is? Laat je inspireren door de vele variaties die we voor eerdere klanten al maakten.

Categorie:
Realisatie product filter
collectie:
Realisatie collectie
Materialen:
Realisatie materiaal
Better-Together_verlovingsring_smaragd-geelgoud
Geboorte ring met gekleurde edelstenen
Trouwringen save the date
trouwring embrace met gekleurde edelteen saffier
KUBINI - gepersonaliseerde juwelen - herinneringsjuwelen geboortestenen
Trouwringen connected en blind getrouwd
Geboortering Better Together met morganiet, roze toermalijn en diamant
Verlovingsring Better Together Duo met Oval diamant en Baguette Diamant
UNIQUELY FOR YOU, WITH LOVE

Maatwerk

Naast onze eigen collecties, trouwringen en verlovingsringen die we al dan niet personaliseren, ontwerpen we met veel liefde ook volledig op maat. We vertrekken ofwel vanuit een bestaand concept, ofwel bedenken we een nieuw idee op basis van jullie wensen en verhaal. Meestal voelen we tijdens een eerste gesprek al meteen naar welk juweel jij op zoek bent – zelfs als jij dat zelf nog niet 100% weet. Samen doorlopen we het proces van eerste ideeën en ruwe schets tot 3D-ontwerp voor een heel realistische visualisatie.   

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren door deze op maat gemaakte, gouden juwelen en maak meteen een afspraak in ons atelier.

COLLECTIONS TAILORED TO YOUR BUSINESS

Wil je juwelen laten maken voor je eigen mode- of accessoiremerk? Ook daar kun je KUBINI voor inschakelen. Ontdek wat we doen voor merken en modehuizen en hoe we daarbij te werk gaan.