COLLECTIONS TAILORED TO YOUR BUSINESS

Juwelencollecties op maat voor mode- en accessoiremerken

Naast onze eigen collecties ontwerpen wij met KUBINI ook juwelen voor mode- en accessoiremerken. Als creatieve tweespan geven we input voor jouw collecties en ontwerpen we – aan de hand van jullie visie en stijl – juwelen die volledig bij het merk passen.

SERVICES

Jouw visie komt tot leven

Heb je een eigen accessoiremerk en wil je een nieuwe blik werpen op jullie juwelencollecties? Een gloednieuw creatief concept bedenken? Of run je een modemerk en wil je (voor het eerst) een juwelenlijn lanceren? Dan zijn wij jouw ideale partner. We helpen jouw merk binnen verschillende domeinen op maat van wat je nodig hebt.

Expertise en positionering

we volgen wat er leeft in de juwelenwereld en zoeken een plaats voor jouw merk binnen de juwelensector door middel van markt- en concurrentieonderzoek.

Trend research

onderzoek naar trends voor de komende seizoenen met moodboards en op maat gemaakte stijlgidsen.

Concept- en productontwikkeling

van eerste schets tot prototypes, sales samples en een technisch pakket klaar voor productie.

Productie

volledige opvolging van het productieproces met onze externe partners.

Wil je graag met ons samenwerken?

ABOUT

Multidisciplinair, innovatief en out of the box

Door onze opleiding en jarenlange ervaring binnen de mode- en juwelenwereld
kun je vertrouwen op onze diepgaande expertise. Die gaat van kennis over de historiek
van juwelen tot hedendaagse stromingen en de nieuwste trends. Maar niet
alleen de conceptualisering, ook de technische kant van juwelen maken hebben we onder de knie.
We zijn beiden getraind als goudsmid en combineren deze traditionele ambacht
met moderne technieken zoals 3D-ontwerp en 3D-printing. 

Een greep uit ons portfolio

Hoewel we met KUBINI een strakke, geometrische stijl aanmeten, is dit zeker niet de enige optie wanneer je met ons samenwerkt. Als echte kameleons passen we onze creatieve concepten aan op maat van jouw merkidentiteit en de stijl die je voor ogen hebt. Ontdek een greep uit ons portfolio en krijg meteen een indruk van de vele mogelijkheden.

Souvenirs de Pomme

Elk seizoen ontwerpen wij voor Belgisch accessoiremerk Souvenirs de Pomme hun hoofdcollectie. We voeren het concept uit van trendonderzoek tot sales samples, opvolging van het productieatelier in Italië en sourcing bij verschillende leveranciers. In nauwe samenwerking met Cynthia van Souvenirs de Pomme ontzorgen we het merk door het volledige proces in handen te nemen. Van pril concept en eerste design tot sales samples en productieklare ontwerpen.

Deze samenwerking ontluikt zich tijdens verschillende meetings waarbij we input en feedback krijgen van Souvenirs de Pomme. Onze externe blik zorgt voor nieuwe creatieve input, een sterkere uitstraling en vernieuwende collecties voor het merk.

Odell

Lien Hereijgers, één helft van het KUBINI-duo, bouwde haar eigen juwelencollectie Odell uit. Boeiende kleuren, vormen en materialen zijn de passionele rode draad doorheen de lijn. De composiet juwelen bestaan uit minuscule deeltjes graniet- of kwartsgranulaten, die via een uniek procédé van kunsthars met elkaar verbonden worden. Voor een kleurrijk effect wordt de kunsthars met kleurpigmenten ingekleurd.