Gouden juwelen met initialen laten maken
COLLECT BEAUTIFUL MEMORIES

Juwelen voor elk speciaal moment

Naast onze trouwringen en verlovingsringen ontwerpen we ook juwelen die een herinnering vormen aan een belangrijk moment. Mooi om cadeau te doen bij een geboorte, een verjaardag, een jubileum of gewoon omdat je iemand graag ziet. Maar ook om dierbare herinneringen te koesteren in een rouwjuweel.

Gouden juwelen met initialen van KUBINI Antwerpen
Gouden juwelen met initialen gemaakt in Antwerpen

Love Letters

Deze juwelen met initialen dragen een boodschap in een tijdloos ontwerp. Je kunt een juweel met je eigen initialen dragen, maar ook met de eerste letters van de namen van je kindjes, de initialen van je geliefde of van iemand die je verloren bent. Of misschien kies je wel voor een matching set Love Letters met je beste vriendin of zus? Op een subtiele manier trekken we de initialen door in het ontwerp van een ring, halsketting, armband of paar oorbellen.

Het resultaat is hedendaags en stijlvol, maar vooral ook intiem. De letters zijn namelijk enkel zichtbaar vanaf de zijkant en draag jij dus dicht bij jou als een persoonlijke herinnering. In deze collectie kun je kiezen voor een enkele letter of twee letters samen.

KUBINI - gepersonaliseerde juwelen - herinneringsjuwelen geboortestenen
KUBINI - gepersonaliseerde juwelen - herinneringsjuwelen geboortestenen
KUBINI - gepersonaliseerde juwelen - herinneringsjuwelen geboortestenen

Geboortestenen

Op zoek naar een bijzondere manier om een geboorte te vieren? Geboortestenen zijn gekleurde edelstenen die verwijzen naar de maand waarin iemand geboren is. Elke steen heeft een unieke betekenis en wordt in een strak ontwerp gezet. Onder elke edelsteen wordt een letter gegraveerd, vaak de eerste letter van de voornaam.

Vroeger geloofde men dat edelstenen geluk, gezondheid en voorspoed brachten voor hun drager. Vandaag zijn ze vooral een out of the box geschenk. Geef kersverse ouders bijvoorbeeld een geboortejuweel met de steen die verwijst naar de maand waarin hun kindje geboren is. Of geef iemand een geboortejuweel voor zijn of haar verjaardag. 

Geboortestenen worden bij KUBINI momenteel enkel verwerkt in een volledig op maat gemaakt juweel.