Gepersonaliseerde juwelen: het proces

We zeggen wel eens dat trouwringen kiezen net zoiets is als een lief vinden. Je werkt naar jouw droomontwerp toe vanaf de eerste afspraak tot het moment waarop je de ringen aan elkaars hand schuift. Voor ons is elk koppel een uniek designproject dat toewijding, creativiteit en kwaliteit verdient en daarvoor nemen we uitgebreid de tijd tijdens een reeks ontmoetingen. 

Gepersonaliseerde trouwringen - Trouwringen Antwerpen
Eerste afspraak

Tijdens onze eerste afspraak zullen jullie vooral veel kijken en passen. In het echt geeft een juweel namelijk nog een andere indruk dan op foto en het komt pas écht tot leven rond de vinger van de (toekomstige) drager. Tijdens deze first date luisteren wij naar jullie verhaal en wensen, en samen ontdekken we wat jullie mooi vinden. 

Ontwerp

Daarna gaan wij aan de slag met de ontwerpen die jullie gekozen hebben, werken ze uit met de gewenste personalisatie of maken een nieuw, persoonlijk ontwerp op basis van jullie dromen. We bezorgen jullie dankzij onze digitale werkwijze een hele duidelijke visualisatie in 3D van hoe de ringen er zullen uitzien. In deze fase kunnen we ook een exacte prijs bepalen.

Tweede afspraak

We komen opnieuw met jullie samen voor een gesprek waarin we de uitgewerkte ontwerpen overlopen en kijken waar er nog aanpassingen nodig zijn. We bepalen details zoals gravering, afwerking en materiaalkeuze. Dit gebeurt niet snel-snel, maar met zorg en respect. Ons werk is pas klaar als het ontwerp jullie instant vlinders in de buik geeft!

Juwelen maken

Helemaal verliefd? Dan gaan wij de juwelen maken. Jullie juwelen worden eerst 3D-geprint in was, waarna we de eeuwenoude verloren-wastechniek gebruiken om ze in goud of platina te gieten. Daarna worden de ringen met de hand afgewerkt in ons atelier in Antwerpen. 

Afhalen

Le moment suprême. Enkele weken voor jullie grote dag halen jullie de juwelen af in ons atelier in Antwerpen.

Nazorg

Onze service stopt niet wanneer jullie de juwelen hebben afgehaald. We begeleiden jullie graag verder met een uitgebreide care guide, zodat jullie liefdesjuwelen voor eeuwig blijven blinken.